Спиртните камини


Виж още

Защо спиртни камини


Спиртните камини Planika обединяват функциите на мебел и огън за съвременен стил на живот.

 

Свежото влияние на истинския огън

Свежото влияние на истинския огън, комбинирано с най-съвременна технология създаде революционната концепция за аранжиране на интериора. Мобилното решение без нужда от комин, без дим и мирис позволява използване както в закрити помещения, така и на открито. Представяме Ви иновационно допълнение към Вашия интериор, вдъхновено от съвременното приложно изкуство и стил, подобряващо качеството на живот и носещо елементи на огъня от миналото в модерното интериорно пространство.


Откритият огън

Откритият огън е неразделна част от живота на човека в продължение на хилядолетия. Всеки от нас знае какви жизнени сили вдъхва в душата и каква атмосфера създава близкия контакт с огъня. Играещите пламъчета с наситени цветове пораждат чувства за топлина, спокойствие, приятелство, защита и уют. Нашите съвременни камини на биогориво, използващи последните технологични постижения ще Ви създадат приятни настроения и незабравима атмосфера в забързания днешен живот.


Спиртните камини

Спиртните камини се творят в дизайнерско студио и са резултат на съвременна концепция, подплатена с технически знания и опит. За всеки модел се подбират материали с най-високо качество и се обръща изключително внимание на формата на детайлите. При проектирането им, учитайки стогата индивидуалност и разнообразие на стил на живот участват най-добрите съвременни дизайнери.


Спиртните камини с открит огън

Спиртните камини с открит огън не се нуждаят от комин. Те са мобилни и позволяват поставяне на навсякъде във Вашия дом или обществено място – хотел, офис, ресторант, бар и други. Освен това, представляват допълнителен високоефективен топлинен източник към Вашата традиционна система. Изработват се от природни материали като дърво и камък допълнени с орнаменти от метал, стъкло и керамика. За декорация и създаване на уют и атмосфера, към камините се предлагат аксесоари като самостоятелни огнища, керамични дървета, предпазни решетки и стъклени врати, комплекти за аромотерапия.